Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Melky hrob / Shallow Grave (1994)(CZ)[TvRip][720p] = CSFD 78% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Melky hrob / Shallow Grave (1994)(CZ)[TvRip][720p] = CSFD 78% Názov:Melky hrob / Shallow Grave (1994)(CZ)[TvRip][720p] = CSFD 78% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:HD Filmy - Velikost:2.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-08-10 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Komedie,Krimi,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Mezi přáteli se na nějakou tu mrtvolu nehledí ...



    Cenami ověnčená britská kombinace černé komedie a komorního psychothrilleru.


    http://www.csfd.cz/film/899-melky-hrob/

    Jazyk: CZ
    Bonusy: Ne
    Titulky: CZ - pro neslyšící
    Vysílání: 8.8.2015 - 21:35
    Originální název: Shallow Grave
    Rok výroby: 1994 ( dabing 1997 )
    Délka: 89 min.

    Popis:
    David, Alex a Juliet, tři nejlepší kamarádi, obývají prostorný byt v nejvyšším patře měšťanského domu v Edinburghu. Právě shánějí dalšího spolubydlícího, a protože je baví dělat si legraci z ostatních, podrobují uchazeče nepříjemným pohovorům. Dokud se neobjeví Hugo, charismatický drsňák a sympaťák každým coulem. Slovo dá slovo a z trojice hrdinů je rázem čtveřice. Ale jen na pár hodin. Ráno najdou Huga v posteli bez známek života a s kufrem naditým penězi. Svědomí velí nahlásit vše na policii. Jenže obrovská suma je více než lákavá.

    První celovečerní film do té doby televizního režiséra Dannyho Boylea Mělký hrob je zvláštní žánrovou kombinací hodně černé komedie a komorního psychothrilleru. Tehdy osmatřicetiletý tvůrce se mírně cynickým, svižně natočeným filmem dokonale trefil do espritu raných 90. let a mezi mladými rázem získal status člověka, jehož tvorbu stojí za to sledovat. Status, který vrchovatě naplnil hned svým dalším filmem Trainspotting. Ale zpět k Mělkému hrobu. Inteligentní scénář plný nečekaných zvratů napsal John Hodge a trojici přátel ztvárnili tehdy neokoukaní Ewan McGregor, Kerry Foxová a Christopher Eccleston, které všechny, i když každého trochu jinak, čekala velká budoucnost. Film po své premiéře získal bezpočet cen (za všechny jmenujme prestižní Stříbrnou mušli za režii na MFF v San Sebastiánu) a stal se komerčně nejúspěšnějším britským filmem roku 1995.

    Screen:



       
       




    Filmy CZ/SK dabing


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.273 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 22:15
    sql

    TOPlist